Reiniging accomodatie op schepen en yachts

De Cleaning pro verzorgt het interieur van uw schip tot in detail.

Verwijdering afdekkarton
Verwijdering van folie op diverse interieur
Verwijdering van potloodstrepen
Schoonmaken van de accommodatie

Zowel voor als na de proefvaart

Vuilstorten, zowel zakelijk als particulier

U kunt bij de Cleaning pro terecht om uw klein afval te laten storten:

Restafval, hout, puin, metaal, papier en karton, wit- en bruingoed, KCA, (vlak)glas, textiel, blik, snoeiafval/gras/bladafval, autobanden en plasticverpakkingsafval.
Let u op de nieuwe regeling vanuit Saver !!
Milieustraat Roosendaal: twee gratis tikken Saverpas
Vanaf 1 januari 2014 krijgt elk huishouden 2 gratis tikken op de Saverpas om de milieustraat te bezoeken voor het aanbieden van uw huishoudelijk afval op het betaalde deel van de milieustraat. Vanaf de 3e keer en volgende kost het opwaarderen van uw Saverpas net als voorgaande jaren € 25,00 per tik.
De cleaning pro berekent het uurtarief met de daarbij komende kosten van € 25,- per storting. Mocht u nog een tik op uw pasje hebben staan, maken wij hiervan gebruik en betaald u alleen ons uurtarief.


Ontruimingen met renovatiemogelijkheden

Het leeg halen van een woning of bedrijfspand gaat vaak gepaard met emoties. Of dat nu is vanwege overlijden, verhuizing of bij een faillissement. Een woning of pand leeg en netjes achterlaten kost daarnaast veel tijd en energie. U heeft waarschijnlijk al genoeg andere zaken te regelen die uw tijd en aandacht vragen. Laat u daarom ontzorgen door decleaningpro. Van ontruiming tot het vullen van de kleine gaatjes in de muur, tot de complete renovatie van uw woning of bedrijfspand decleaningpro regelt uw ontruiming van A tot Z.

Hierbij een overzicht van onze overige diensten:

Hennepplantages ontruimen/verwijderen
Bergingen en zolders
Verzorgingskamers/serviceflats
Flats of etagewoningen
Huis ontruimen
Garages/garagebox
Appartementen
Huurwoningen
Koopwoningen
Vloerbedekkingen verwijderen
Verhuizen en ontruimen

Ontruimen, renoveren en schoon opleveren

De Cleaning pro verzorgt in opdracht van deurwaarders/makelaars/banken/woningstichtingen ontruimingen van woningen en bedrijfsontruimingen. Bij ontruimingen zorgen wij zowel voor de boedelruiming als voor het perfect schoon opleveren van de woning of het bedrijfspand. Wilt u een woning of bedrijfspand laten ontruimen door De Cleaning pro? Wij zijn u graag van dienst!

Ontruiming woning en inboedel

De Cleaning pro verzorgt alle soorten woningontruimingen in Brabant. Of het nu gaat om een ontruiming van een huurwoning, een woning na overlijden of om de ontruiming op last van een deurwaarder, De Cleaning pro verzorgt de ontruiming zeer zorgvuldig. Van de boedelruiming tot aan de opslag van de in beslag genomen inboedel, wij verzorgen het allemaal. Bovendien gaan wij zeer netjes te werk en laten iedere ontruimde woning perfect bezemschoon achter.

Huis leegruimen na overlijden

Als nabestaande een huis leegruimen na het overlijden van een dierbare kan een vervelende klus zijn. Het is vaak veel werk. En na het uitzoeken van de waardevolle spullen blijft er vaak een deel van de inboedel over waar geen bestemming voor is. De Cleaning pro biedt daarvoor een perfecte oplossing: Huisontruiming na overlijden. Wij ontruimen de woning nadat u de waardevolle spullen uitgezocht heeft en leveren de woning keurig schoon aan u op. Indien gewenst kunnen wij de inboedel ook voor u afvoeren.


Calamiteiten, waterschade, riolering, etc...

De Cleaning Pro verzorgt ook dit alles voor u. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden

Rechtzaad 2
4703 RC
Roosendaal

0165 - 74 54 60
info@decleaningpro.nl
admin@decleaningpro.nl