Ontmossen

Professioneel laten ontmossen van daken, paden, luifels, opritten, gevels, enz ... Bij de Cleaning pro vindt u Specialisten uit uw regio!
Ontmossen van daken: uw dak wordt diep gereinigd onder hoge druk of met lage druk via een speciale constructie, waarna een beschermingslaag of coating wordt aangebracht.
Ontmossen van opritten: hierbij wordt er gebruik gemaakt van water dat onder hoge druk alle vuil en mos wegspuit. Dit is zeer milieuvriendelijk, er worden immers geen schadelijke detergenten gebruikt. Indien gewenst/noodzakelijk kan er gewerkt worden met een milieuvriendelijk middel om hardnekkige plaatsen te behandelen
Ontmossen van paden en klinkers: de paden in uw tuin ontdaan van de groene laag algen en mos. Veilig voor u en uw bezoekers
Gevels ontmossen of constructies: afhankelijk van de ligging en het gebruik ontstaat er op sommige gevels en constructies van beton metaal enz, een hinderlijke groen aanslag van algen of mos die zonder beschadiging verwijderd dient te worden. Vraag het onze specialisten!

Westelijke Havendijk 17C
4703 RA
Roosendaal

0165 - 74 54 60
info@decleaningpro.nl