Glasbewassing

Glasbewassing is mensenwerk. Er zijn gebouwen waarvan het glas een standaard formaat heeft en ook makkelijk te bereiken is, zowel buiten als binnen.
Maar dat geldt niet altijd voor histo­rische panden, bebouwing in de binnen­stad of panden met een bijzondere architectuur. Voor dat soort glas is de beste oplossing een ervaren glazen­wasser. Een ervaren glazen­wasser die zijn hoofd en zijn handen gebruikt. Hiervoor maken wij gebruik van onze ZZP érs. Hierdoor kunnen wij u een totaal aanbod geven.

Tuckersysteem
Niet alle glas is veilig of efficiënt te bewassen met de hand. De Cleaning pro werkt ook ‘met een Tuckersysteem’.
Tot 12 meter hoogte kan met een borstel aan een steel uitstekend worden gereinigd. Bij sommige van onze opdrachtgevers is de innovatie van de Tucker een uitkomst gebleken. Bij Tuckerbewassing wordt gebruik gemaakt van osmosewater, waarbij het water dat niet wordt na gedroogd streep loos en glanzend opdroogt.
Er is ook nog glas dat zowel met ladder als met de Tucker niet te bereiken is. Om dit glas efficiënt te bereiken gebruiken we wat hulp.
Hulp van onze hoogwerkers, of van aanwezige voorzieningen als gevel ­onderhoudsinstallatie.
Vanwege het altijd aanwezige gevaar van ‘werken op hoogte’ worden de mensen van De Cleaning pro doorlopend geïnstrueerd en geacht hun Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) te dragen.

Westelijke Havendijk 17C
4703 RA
Roosendaal

0165 - 74 54 60
info@decleaningpro.nl